Undgå ødelagte papkasser i fragten

Det er vigtigt som virksomhed at undgå en ødelagt papkasse når den når frem til kunden. Det sender et meget dårligt signal om dit erhverv, hvis du leverer en ødelagt papkasse. Og det kan gå udover din bundlinje.

Læs med her for at se hvad du kan gøre for at undgå ødelagte papkasser, når de når frem til kunden. Denne artikel er relevant for alle virksomhedsejere, som sender produkter ud til deres kunder.

Vælg den rette størrelse til dit erhverv

Du kan ofte undgå at en del af dine papkasser går i stykker ved at du simpelthen vælger den rette størrelse. I dag kan man få papkasser i mange forskellige størrelser og man kan såmænd også specialbestille papkasser i en særlig størrelse, hvis det er noget man er interesseret i.

Der er derfor ingen grund til, hvorfor man skal bruge en papkasse der ikke passer i størrelsen til det respektive erhverv.

Det er også ret dårligt for klimaet at benytte papkasser der er for store, da du dermed benytter langt flere ressourcer end du har behov for det.

Det er især meget vigtigt at overveje dette, hvis man har en står produktion og sender mange papkasser afsted om dagen. Selv et lille daglig antal kan hurtigt hobe sig op hvis man kigger på det på årssigt. Sæt et godt forbillede for resten af dit erhverv og brug papkasser i den rette størrelse.

Hvis du har produkter i mange forskellige størrelser, så kan du eventuelt have mange forskellige størrelser af papkasser liggende. Det kan virke irriterende at investere i mange forskellige, da man også skal investere i lagerplads. Men over det lange løb kan det godt betale sig, fordi du undgår ødelagte papkasser og utilfredse kunder.

Fyld papkassen ud med kassefyld

Det kan også være en rigtig god ide at finde noget kassefyld, som du kan fylde din papkasse ud med. Du kan for eksempel benytte bobleplast lige som mange andre virksomheder gør i dit erhverv. På den måde kan du også bedre undgå at papkassen går i stykker på vejen ud til kunderne.

Prøv eventuelt at undersøge hvorvidt du kan finde frem til nogle bæredygtige løsninger, hvis du gerne vil benytte kassefyld. Der er mange kunder der ikke er glade for hvis det firma man bestiller fra bruger en rigtig stor kasse og fylder den halvt ud med plastik for at beskytte produktet indeni.

Et langt større del af kunderne er i dag meget miljøbevidste og det er derfor også noget man skal overveje, hvis man er i erhvervslivet.

Du kan finde mange gode firmaer derude i dag, som tilbyder bæredygtige kasser, kassefyld og lignende. Det gør det en smule nemmere for dig som virksomhed at være bæredygtig på dette område.

 

About the author