Se de mest populære brands af printere til hjemmekontoret

Der er mange, under corona, der har været nødt til at arbejde hjemmefra. Udover at det er ubelejligt ikke at kunne være sammen med sine medarbejdere hver dag, så har det også været lidt af en omvæltning for ens hjemmekontor. Hjemmekontoret har normalt bare været brugt som et sted, hvor man færdiggjorde det sidste arbejde fra tidligere. Nu skal der dog være hele molevitten inkluderet. Derfor skal man da også have anskaffet sig en god printer, så man kan udskrive og scanne alle de papirer, som måtte skulle afsendes og modtages. Denne artikel er for dig, der har svært ved at bestemme hvilken printer, der passer godt til ens hjemmekontor.

Rigtige prisklasse

Når det kommer til printere, så kan det variere meget i pris. Som altid er pris lige med kvalitet, så hvis man skal have en printer, der virkelig kan det hele, så skal man op og ramme 2000-3000kr. Hvis man derimod bare skal bruge printeren til at printe, så kan man nøjes med 700kr. Der er dog også en masse andet tilbehør, som kan være inkluderet i prisen. Det er noget som en digital touch pad, holdbarheden af printeren, og kvaliteten af blækpatronerne. Et brand som er kendt for deres høje kvalitet, er Canon. Canon printerpatroner er kendt for at skabe fantastisk kvalitet, med deres printerpatroner.

Specifikke printere

Der er printere, der bare er bedre end det andre. Hvis man vil have en All-in-one printer, så kan det klart anbefales at vælge en Canon Maxify. Denne printer er udstyret med nok tilbehør, så der både kan printes, faxes og laves kopier. I forhold til dens forgænger, så er scanningen af papirer og skærmberøringer blevet meget bedre og klart et godt valg for hjemmekontoret, hvis man har et meget varierende arbejde. Hvis man derimod ikke har brug for at printe i farver, så er en printer fra mærket Brother, et rigtig godt valg. De har valgt at lægge mere vægt for klarheden i deres sort/hvid-print. At der er blevet sparet på en funktion gør at printeren har et bedre strømforbrug. Én ting man skal være opmærksom på er, at siden der er lagt så meget fokus på sort/hvid-print, har de skåret funktionerne som at faxe og kopiere, væk. Det behøves man dog ikke tænke på, hvis man ikke bruger disse funktioner i dagligdagen.

 

About the author