Skab sundhed hos medarbejderne med firmafrugt      

I dagens Danmark er vi vokset op med konceptet hygge. Det er noget, som mange udlændinge ikke helt forstår hvad er, og som er svært at sætte en præcis finger på, når danskere skal forsøge at definere det overfor en uindviet. Dog kan man sige, at det handler om en rar atmosfære, en tryg følelse og noget hjemmevant – og så er der mange, der forbinder det med kage, slik og snacks. Altså, i bund og grund ikke et særligt sundhedsagtigt koncept. Når vi nu er vokset op med denne kage, slik og hyggekultur i Danmark, både i private hjem og i virksomhederne, kræver det sin mand eller kvinde at ændre på denne kultur. Men det kan sagtens lade sig gøre, og vi vil derfor i denne artikel komme ind på, hvordan man som virksomhed kan tage et medansvar for sine medarbejderes sundhed og trivsel med firmafrugt leveret direkte til døren. Nemmere og sundere kan det næppe gøres!

Firmafrugt skaber trivsel og godt humør

Hvis du har en virksomhed i Danmark, hvor du ønsker at tage et aktivt medansvar i dine medarbejderes sundhed, trivsel, effektivitet og humør, så er firmafrugt vejen frem. Her kan I få leveret lækker og frisk  firmafrugt fra byens Grønttorv direkte til døren. I kan selv vælge antallet/mængden af firmafrugten, så den er afstemt til de behov og antal medarbejdere, som I har, både generelt men også på uge eller dagsbasis. På denne måde er I også med til at slå et slag for madspild, der desværre også er et problem på mange arbejdspladser, hvor der hver dag smides tons af mad ud, fordi der ikke bliver taget ordentligt stilling til, hvor mange mennesker, der spiser i kantinen og af firmafrugten hver dag. Fordi frugtleverancen er afstemt direkte med jer som virksomhed, kan I nemlig få leveret lige præcis den frugt, som I har brug for – og gå hjem med god samvittighed når det gælder bæredygtighed og klodens ressourcer.

Udskift det usunde med sund firmafrugt

Tilbage til vores hyggekultur, så fremstår I som firma mere troværdig overfor samarbejdspartnere og kunder, når I sætter en lækker frugtkurv med varieret frugt på bordet i mødelokalet. Hermed holder I blodsukkeret sundt oppe under møderne og I signalerer, at I går op i virksomhedens medarbejderes sundhed og tilmed ønsker sundhed for jeres kunder og samarbejdspartnere. I en travl hverdag kan det, der gør forskellen også være, at I får firmafrugten leveret direkte til døren og dermed ikke skal bruge ekstra ressourcer på at hente dem ude i byen. Det sparer både tid og penge.

Skab et professionelt brand

De fleste mennesker trives bedst, når de kan spise sund og varieret kost i løbet af dagen. Det kan frugt være med til og dermed også inspirere til, at man lader slik, snacks og kage stå og i stedet tager et stykke frugt. Frugtens farver, smage og former kan endda påvirke opgaveløsningen, fordi det taler til sanserne. En win-win situation for alle parter.

 

About the author