Sådan får du dine ansatte til at reklamere med din virksomhed i fritiden

Sådan får du dine ansatte til at reklamere med din virksomhed i fritiden

Det vrimler med smarte covers til din mobil. Oftest kan du gøre den bedste handel når du shopper online. Der er vildt mange flotte covers på markedet, som passer til både hverdag og fest. Der er sjove covers, og der er professionelle covers. Handler du selv med covers til mobiltelefoner, kan du med fordel sørge for, at dine medarbejdere både i arbejdstid og fritid anvender de smarte mobil covers, som din virksomhed sælger.

Praktisk, smart beskyttelse til telefonen

Med et smart cover sikrer du, at din telefon ikke så let går i stykker. Du forlænger dermed telefonens levetid, hvilket er godt for både økonomi og miljø. Det samme gælder panserglas og andet telefonbeskyttelse. Samtidig kan et cover ændre enhver telefons kedelige udseende. Mange smartphones er gode men grimme. De er simpelthen kedelige at se på, og findes oftest i sorte, grå og hvide farver. Mønstre, farver og flotte designs på covers til telefonen kan gøre hverdagen lidt sjovere.

Business centreret om covers

Forhandler du og din virksomhed blandt andet covers til telefoner, så sørg for at reklamere med dem til både hverdag og fest! Sørg for at sprede budskabet om flotte covers til skarpe priser. Sørg for at fortælle, at der findes smarte covers til alle mulige telefoner. Hvad end, man søger covers til IPhone, Samsung, Huawei eller noget helt fjerde, så er det på markedet. En fordel for din forretning kan klart være at skabe et navn, som folk husker. Kombiner gerne et godt og bemærkelsesværdigt navn, som folk let kan huske, med et logo til dit firma. På den måde kan du og dine medarbejdere reklamere både på arbejde og i fritiden. I kan bære logoet hvorend i går, og I kan huske at nævne jeres brand i jeres respektive omgangskredse og i forskellige sociale sammenhænge.

About the author